sâmbătă, 7 februarie 2009

Tanara mioapa va reveni pe micile monitoare

De aproape un an nu am mai scris mai nimic pe nicaieri. Motivul e lesne de inteles...nu am avut timp sa realizez ce mi se intampla si am preferat sa aman partea de asternut pe hartie/.doc/blog. Bineinteles ca regret ca nu am scris la momentele respective, ca am pierdut din intensitatea senzatiilor, ca acum voi uita detalii care erau esentiale si care m-au facut sa reactionez in felul in care am reactionat de fiecare data. Vorba lui Paleologul (nu ca as indrazni sa ma compar cu dansul) ce e dat sa iti amintesti sa scrii iti vine in minte atunci cand ai chef sa scrii.

Cred ca mi-a revenit cheful sa scriu desi nu cred ca am gasit un subiect interesant, catchy, de criza, de smecher, de otv,etc. Ca de...astea sunt subiectele de Braking news. Oricum nu am de gand sa mai scriu despre nimicurile de actualitate sociala, despre lucruri care oricum sunt ultra mediatizate si intepretate peste tot. Lucrurile astea ma deprima si consumul excesiv de media dauneaza grav sanatatii psihice a tuturor si a fiecaruia in parte. Pentru ca este un crez al meu am incetat sa mai zapez televizorul in prime time si sa ascult rezumatul stirilor si a presei de la Badea.


Si daca am precizat despre ce nu voi mai scrie ever, sa incepem cu ce as vrea sa umplu si eu internetul asta care cica a ajuns la ultima pagina :)
Vreau sa scriu despre alte clisee precum: nimicuri ce ne fac viata mai frumoasa, intampalri, oameni interesanti, locuri descoperite, filme, proiecte, arome, senzatii, mirodenii, melodii, lectii, carti, poze, desene animate, copii, cafea, parfumuri, prieteni, vise, ursi panda si alte vietati.

Da. Despre asta vreau sa scriu.

Tu despre ce vrei sa scrii?

Niciun comentariu: